Curățenie industrială

Servicii

Ai nevoie de serviciile noastre?

Iată cum poți să ne contactezi

Zonă de acoperire

Cluj-Napoca

Telefon

(+40) 774 695 954

E-mail

office@cleaningcenter.ro

La un alt nivel

Curățenia industrială este esențială în orice mediu de producție sau industrial, unde igiena și siguranța sunt prioritare. Acest serviciu implică o serie de activități specializate, menite să asigure că echipamentele, suprafețele și mediul de lucru rămân curate, sigure și funcționale.

Printre aceste activități se numără curățarea și dezinfectarea echipamentelor și a mașinilor, spălarea și degresarea podelelor și a altor suprafețe, gestionarea deșeurilor și a reziduurilor industriale, și multe altele.

Mediu de lucru curat

Prin menținerea unui mediu industrial curat și bine întreținut, se poate reduce riscul de accidente și leziuni, se poate îmbunătăți eficiența operațională și se poate preveni răspândirea contaminanților și a infecțiilor.

Echipa noastră de profesioniști în curățenie industrială este pregătită să vă ofere soluții personalizate și eficiente pentru toate nevoile dumneavoastră de curățenie industrială.

Curățare și dezinfectare echipamente și mașini
Spălare / degresare podele și suprafețe
Gestionare deșeuri și reziduuri industriale
servicii industrial

Clienții noștri, prietenii noștri

Ne mândrim cu faptul că asigurăm un mediu de lucru curat și sănătos pentru unele dintre cele mai serioase afaceri din zona noastră!

service before service after

Aveți nelămuriri?

Serviciile noastre de curățenie de întreținere sunt perfecte pentru birouri și spații comerciale care necesită o curățenie regulată. Menținem constant un standard înalt de igienă, asigurând astfel confortul și sănătatea tuturor angajaților.
Asigurăm furnizarea consumabilelor necesare pentru curățenie, precum săpunuri, hârtie igienică și dezinfectanți. Oferim soluții complete pentru ca spațiile dumneavoastră să fie mereu echipate corespunzător.
Curățenia generală este ideală pentru spații care necesită o curățenie temeinică și periodică. Echipa noastră se ocupă de toate detaliile, de la aspirat și spălat podele, până la ștergerea prafului și dezinfectarea suprafețelor.

Alte servicii

Cere o estimare de preț?

Vezi politica de confidențialitate

Imagine CAPTCHA

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

1 +

Clienți recurenți lunar

vileda cleaning center 1
tmb italy cleaning center
mobila dalin cleaning center
side cleaning center 1
multi cleaning center
smarthaus cleaning center
Shopping Cart (0 items)