Curățenie comercială

Servicii

Ai nevoie de serviciile noastre?

Iată cum poți să ne contactezi

Zonă de acoperire

Cluj-Napoca

Telefon

(+40) 774 695 954

E-mail

office@cleaningcenter.ro

Un mediu de lucru curat

Curățenia comercială este un aspect vital al gestionării oricărei afaceri. Indiferent de domeniul de activitate, un mediu de lucru curat și bine întreținut este esențial pentru a asigura siguranța și confortul angajaților, precum și pentru a crea o impresie pozitivă asupra clienților și vizitatorilor.

În cadrul serviciului nostru de curățenie comercială, oferim o gamă completă de servicii, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Acestea includ curățarea și dezinfectarea birourilor, a spațiilor de recepție, a grupurilor sanitare, a zonelor de bucătărie și a altor spații comune.

Imagine bună prin curățenie

De asemenea, oferim servicii de aspirare și mopare a podelelor, de curățare a geamurilor și a suprafețelor vitrate, și de gestionare a deșeurilor.

Prin menținerea unui mediu comercial curat și ordonat, afacerea dumneavoastră poate beneficia de o productivitate crescută, de o reducere a absenteismului și de o imagine profesională și atrăgătoare pentru clienți.

Mopare podele
Curățare geamuri și suprafețe vitrate
Gestionarea deșeurilor
Dezinfecție birouri, grupuri sanitare, spații comune
servicii comercial

Accentul e pe calitate

Cel mai bine vorbesc despre noi reușitele noastre!

service before service after

Interesat de acest serviciu?

Ne adresăm magazinelor, restaurantelor, hotelurilor și altor spații comerciale care necesită servicii de curățenie profesioniste pentru a menține un mediu curat și atractiv pentru clienți și angajați.
Serviciile noastre de curățenie generală sunt ideale pentru spații comerciale care au nevoie de o curățenie completă și periodică. Echipa noastră se ocupă de toate aspectele, de la aspirat și spălat podele, până la dezinfectarea suprafețelor și curățarea vitrinelor
Oferim servicii de curățenie de întreținere pentru spații comerciale care necesită o igienă constantă. Echipa noastră asigură curățenia zilnică sau săptămânală, menținând spațiul impecabil și primitor.
Ne ocupăm de furnizarea tuturor consumabilelor necesare pentru curățenie, inclusiv săpunuri, hârtie igienică și dezinfectanți. Asigurăm aprovizionarea constantă pentru ca afacerea dumneavoastră să fie mereu pregătită.

Alte servicii

Cere o estimare de preț?

Vezi politica de confidențialitate

Imagine CAPTCHA

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

1 +

Clienți recurenți lunar

vileda cleaning center 1
tmb italy cleaning center
mobila dalin cleaning center
side cleaning center 1
multi cleaning center
smarthaus cleaning center
Shopping Cart (0 items)